Bangsal bersih – HICLOVER Incinerator

Bangsal bersih – HICLOVER Incineratorpengenalan produk

Gudang bersih adalah yang terpantas dan paling mudah untuk membina bilik bersih yang sederhana. Ia menggunakan aluminium industri (atau keluli tahan karat, tiub persegi plat sejuk) sebagai bingkai, menggunakan unit penapis kipas sendiri (FFU) untuk membekalkan udara, dan menggunakan anti -lapisan langsir lembut statik (atau papan Akrilik), tahap penyucian dalaman boleh mencapai 100 hingga 100,000.

Ia sesuai untuk kawasan setempat di bengkel yang memerlukan kebersihan tinggi, seperti kawasan operasi barisan pemasangan dan kawasan pemasangan produk berketepatan tinggi.

prinsip kerja:

Blower udara menghisap udara dari bahagian atas FFU. Setelah penyaringan awal dan kecekapan tinggi, udara bersih yang disaring dihantar ke gudang bersih di permukaan saluran udara dengan kelajuan seragam untuk membentuk lapisan seragam semasa, dan aliran udara tidak sehala, sehingga memastikan keperluan di kawasan kerja Kebersihan keselamatan.

Ciri-ciri Produk:

* Reka bentuk yang dipasang, mudah dipasang, memendekkan kitaran penghantaran;

* Mudah bergerak, boleh memasang roda universal senyap;

* Sesuai untuk pembinaan kawasan bersih kecil;

* Struktur modular, mudah untuk meningkatkan tahap pemurnian, skalabiliti yang kuat, dan nilai penggunaan semula yang tinggi;

* Berkaitan dengan meja kerja yang sangat bersih, ruang dalaman yang tersedia luas;

* Berbanding dengan bilik bersih tradisional, biayanya rendah, pembinaannya cepat, dan ketinggian lantai tidak terhad.

Konfigurasi produk:

         1. Spesifikasi: Produk ini tidak mempunyai spesifikasi akhir, dan dibuat sesuai dengan keperluan pelanggan.

2. Rangka: Profil aluminium (stabil, cantik, tidak berkarat, tidak ada habuk)

         3. Tirai statik: grid 0.5mmT (kesan anti-statik yang baik, ketelusan tinggi, grid yang jelas, fleksibiliti yang baik, tidak ada ubah bentuk, tidak mudah untuk penuaan, tahan debu dan antistatik)

         4. Penutup bahagian atas bilik bersih diperbuat daripada plat aluminium-plastik 3mmT

        5. Penggunaan separa lampu penyucian khas untuk bilik bersih

         6. Unit penapis FFU: Mengadopsi kipas sentrifugal AC AC, spesifikasi 1175 * 575 * 250mm, sistem penapisan dua peringkat awal berkecekapan tinggi, kecekapan penapisan 99,99% (0.3um), kelajuan angin boleh laras, isipadu udara maksimum: 1200m3 / j) ; Umur panjang, kebisingan rendah, bebas penyelenggaraan, getaran rendah, kelajuan berubah tanpa langkah dan ciri-ciri lain, kualiti yang boleh dipercayai, jangka hayat yang panjang dan reka bentuk saluran udara yang unik meningkatkan kecekapan kipas dan mengurangkan bunyi bising

        7. Unit penapis kipas FFU disusun pada selang waktu di bahagian atas untuk mencapai sepuluh ribu tahap pemurnian

Lukisan standard

Lebih banyak URL kandungan: www.ecolead.cn Tel: 025-57138032