Kilang Pancuran Udara Nanjing – HICLOVER Incinerator

Kilang Pancuran Udara Nanjing – HICLOVER Incinerator

Kilang Pancuran Udara Nanjing — Pancuran udara adalah satu-satunya cara bagi pekerja untuk memasuki bilik yang bersih dan bilik yang tidak bersih. Melalui bilik pancuran udara, sebilangan besar zarah debu yang dibawa oleh orang atau barang yang masuk dan keluar dari bilik bersih dapat dikeluarkan dengan lebih baik dan berkesan, sehingga memastikan kebersihan bilik bersih. Oleh itu, cara membeli pancuran udara telah menjadi masalah yang sukar bagi syarikat untuk memutuskan; memilih pancuran udara yang berkualiti adalah seperti memilih untuk membeli rumah. Ia memerlukan perancangan yang teliti.

Langkah berjaga-jaga untuk penggunaan pengeluar pancuran udara Nanjing

(1) Baca manual instruksi dengan teliti sebelum digunakan, dan pahami struktur, prestasi, pemasangan, penggunaan dan kaedah penyelenggaraan serta langkah berjaga-jaga mandi udara.

(2) Setelah masalah dengan kipas ditemukan, alat ini harus ditutup untuk diperiksa setiap saat.

(3) Buang benda asing secara teratur di dalam paip sebelum dan sesudah kipas untuk mengelakkan kemalangan. Gris pelincir bahagian transmisi harus diganti secara berkala. Kipas hendaklah tahan hujan di udara terbuka.

(4) Dalam hal terjadi perubahan kondisi cuaca, katup harus digunakan untuk mengatur volume udara.

(5) Mengukur arus motor kipas secara berkala. Dalam keadaan normal, arus yang diukur harus kurang dari arus pengenal.

Oleh itu, sumber gas yang biasa digunakan boleh dibahagikan secara kasar kepada jenis berikut mengikut kegunaannya:

1) Sumber udara kering ?? Pembasmian kuman ruang, rawatan air paip, air kolam renang, air akuakultur, air peredaran pengeluaran, penggunaan semula air yang diambil semula, dll.

2) Sumber kaya oksigen ?? Gunakan tempat dengan keperluan kepekatan ozon yang tinggi, seperti air yang disucikan, air mineral, rawatan kumbahan, bengkel perubatan dan makanan, dll.

3) Keperluan ketulenan sumber oksigen industri tinggi, keperluan kepekatan yang lebih penting, aplikasi isipadu udara kecil, dll.

3. Untuk aplikasi pembasmian kuman di ruang besar, seperti pensterilan dan pembasmian kuman bengkel di industri seperti perubatan dan makanan, saluran paip khas pada amnya harus dipasang untuk mengedarkan ozon di bengkel agar ozon dapat diedarkan secara merata.Kaedah ini kadangkala menyebabkan kakisan. dan penipisan ozon bahagian logam saluran udara penghawa dingin.

4. Untuk rawatan air, ia terutama dilengkapi dengan alat dosis yang melarutkan ozon di dalam air, umumnya dibahagikan kepada jenis pengudaraan (jenis pengudaraan langsung atau pengoksidaan), jenis jet venturi, jenis penyedut negatif pusaran atau jenis campuran pam HICHINE Dan sebagainya , kecekapan larut air yang disebutkan di atas dapat ditingkatkan secara berurutan, dan kecekapan pam HICHINE dapat mencapai lebih dari 95%.