Gudang bersih yang dibeli oleh Qingdao Yanjing Electronics Co., Ltd. (syarikat Korea) dihantar dengan lancar

Gudang bersih yang dibeli oleh Qingdao Yanjing Electronics Co., Ltd. (syarikat Korea) dihantar dengan lancar

3 set ruang bersih anti-statik modular yang dipesan oleh Qingdao Yanjing Electronics Co., Ltd. dan syarikat kami berjaya diterima!

Qingdao Yanjing Electronics Co., Ltd. adalah syarikat milik penuh Korea Selatan yang ditubuhkan pada tahun 1995 dengan modal berdaftar US $ 3,41 juta. Ia menghasilkan komponen elektronik audio-visual, pembuatan acuan dan pemprosesan logam, air pancut dan alat ganti. Produk syarikat kami terutamanya merangkumi fon telinga dan penyumbat telinga, Thermostat, BELLOWS, dispenser air. Ia telah menjalin hubungan kerjasama jangka panjang dengan SONY Jepun, Panasonic, Toshiba, LG Korea Selatan, dan Samsung.

Di sini kami memperkenalkan secara ringkas

Tempat pembersih kecil digunakan secara meluas di tempat-tempat yang memerlukan pemurnian tempatan. Untuk menutup ruang kecil di ruang bilik yang bergelora dengan kain plastik lutsinar anti-statik, gunakan unit peniup udara bebas HEPA atau ULPA dan penghawa dingin untuk menjadi lebih tinggi tingkat Ruang bersih adalah 100 ~ 1000, dan ketinggian dalam kira-kira 2.0 meter. Tiang boleh dilengkapi dengan roda bergerak, yang dapat digunakan dengan fleksibel.

Ciri-ciri Nanjing Clean Shed-Small Clean Room adalah: pelaburan rendah dan kecekapan tinggi; walaupun bilik bersih dengan tahap pemurnian yang lebih tinggi dibina di bilik bersih yang ada, ia tidak akan mempengaruhi pengeluaran normal. Reka bentuk yang fleksibel dan pelbagai membawa kemudahan dan kepraktisan maksimum kepada pelanggan.

Peralatan ini banyak digunakan dalam industri seperti paparan fotolistrik, mikroelektronik, pembungkusan aseptik, makanan, peralatan perubatan, farmasi, dan lapisan bebas debu.
Penerangan mengenai parameter yang berkaitan dari gudang bersih: Struktur rangka sokongan FFU, langsir anti-statik, dan lain-lain dapat dipasang ke dalam berbagai ukuran 100-100,000 bilik bersih dan jalur produksi yang bersih

Ciri-ciri tempat bersih:
1. Reka bentuk struktur modular dan pemasangan, pembinaan mudah, dapat memendekkan masa pembinaan di tapak;
2. Berbanding dengan bilik bersih awam, kosnya rendah;
3. Ia sesuai untuk pembinaan kawasan bersih kecil.